Over PeopleWare

​PeopleWare is een IT Service Provider gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van ICT-infrastructuren. Onze aanpak is pragmatisch en professioneel, maar vooral persoonlijk. Met meer dan 200 enthousiaste collega’s werken wij dagelijks aan het succes van onze opdrachtgevers.

​​​Van detacheerder naar volwaardige IT Service Provider

Meer ​dan 12 jaar geleden startte de broers Mark en Jan van Liempt PeopleWare als ICT-detacheringsbureau. Inmiddels is PeopleWare uitgegroeid tot een volwaardige ICT-dienstverlener met honderden klanten verspreid over de Benelux. Wij leveren diensten op het gebied van:

  • ICT-infrastructuren​
  • ICT-outsourcing​
  • Cloud-oplossingen​
  • SharePoint ontwikkeling​
  • ICT-detachering​
  • ​​​Grote IT-organisatie met een menselijk karakter

​Wij leveren een geïntegreerd aanbod aan hoogwaardige ICT-oplossingen, hiermee zijn wij voor honderden organisaties een belangrijke business-partner. Een menselijke aanpak zit verankerd in de kern van onze organisatie, hiermee bouwen wij aan duurzame langetermijnrelaties. ​Dit merkt u aan alle facetten van onze dienstverlening, van de gesprekken met onze account- of servicemanagers tot​ het contact met onze servicedesk bij problemen.

​​​Meer informatie of vrijblijvend kennismaken?

​Heeft u vragen over onze organisatie, wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening of zou u graag eens kennismaken? Dan komen wij graag met u in contact! Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via 088 – 006 34 26!​

PeopleWare – dé IT Service Provider van NL​