Carrière

Carriere bij PeopleWare

Peopleware, vacatures, vacancies, IT, ICT, service provider

Bij PeopleWare vinden we het belangrijk dat medewerkers zich verder ontwikkelen, professioneel, maar ook persoonlijk. Om dat te bereiken hebben we zelfs een Learning & Development Manager in dienst die jou gaat helpen jouw carrière verder vorm te geven.

Opleiding en ontwikkeling
De IT-wereld is voortdurend in beweging en als IT’er ben je waarschijnlijk nooit uitgeleerd. PeopleWare snapt dat studeren tot op je laatste werkdag nogal wat van je vraagt. Wij vinden het belangrijk om een ontwikkelingstraject te vinden dat het beste aansluit, op zowel jouw dagelijkse werkzaamheden, als op jouw privéomstandigheden. Jezelf voortdurend vakinhoudelijk versterken is van groot belang. PeopleWare hecht veel waarde aan jouw ontwikkeling en groei en vindt het van belang om te investeren in trainingen en certificering. Wij faciliteren dit onder andere door het aanbieden van trainingen, de mogelijkheid tot het volgen van kennissessies en door het beschikbaar stellen van een demo-omgeving. Daarnaast kun je je verder specialiseren binnen jouw vakgebied door aan de slag te gaan met de juiste certificeringen. Het behalen van certificeringen is hierdoor niet alleen van toegevoegde waarde voor PeopleWare, maar het helpt jou ook verder in jouw verdere loopbaan.

Persoonlijke begeleiding en coaching
PeopleWare biedt diverse vormen van ondersteuning als het gaat om jouw ontwikkeling en het waarmaken van jouw persoonlijke ambities. Wil je jouw ambities en mogelijkheden binnen PeopleWare bespreken? Wil je sparren over opleidingsmogelijkheden? Of ben je geholpen bij persoonlijke coaching? Al deze vragen kun je stellen aan onze Learning and Development Manager en met elkaar zorgen we ervoor dat jouw ambities waar worden gemaakt.

Op maat gemaakte leertrajecten
Wij geloven in een persoonlijke aanpak, ook wanneer het gaat om ontwikkeling. Voor de één is het ontvangen van een studieboek voldoende, de ander heeft moeite met zelfstudie en heeft behoefte aan een demo-omgeving. Er zijn diverse mogelijkheden, denk hierbij aan inhouse trainingstrajecten, het organiseren van kennissessies, het aanschaffen van een demo-omgeving of ondersteuning door oefenexamens en oefenvideo’s. Bij indiensttreding vindt er standaard een ambitiegesprek plaats met onze Learning and Development Manager. En in samenwerking met haar wordt er gekeken wat jouw ambities zijn en welk leertraject hierbij past. Hier wordt dan ook besproken wat bij jóu past en welke mogelijkheden hierin zijn.