Adoptie Consultant

Adoptie Consultant

Heb je affiniteit met gebruikers, kennis van Office 365 en ben je opzoek naar een uitdaging in de ICT? Wij zoeken een communicatief vaardige, positief kritische en oplossingsgerichte Office 365 Adoptieconsultant. Je hebt oog voor gebruikersvriendelijkheid, kan je goed verplaatsen in een gebruiker en heb bij voorkeur kennis van Office 365. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van Microsoft-technologie waardoor je zowel de klant (gebruikers) als je collega’s optimaal kunt adviseren. Met een jong en enthousiast team creëren we bij klanten adoptieplannen en adopteren we voornamelijk Office 365 functionaliteiten bij klanten. Daarnaast heb je passie voor je klant, ben je resultaatgericht en beschik je over de drive om voorop te blijven lopen in technologie. Tenslotte heb je humor, ben je ondernemend van geest, ben je een absolute teamspirit en ben je pragmatisch.

Waarom werken bij PeopleWare?
Omdat bij ons de mens altijd centraal staat, zowel betreffende onze medewerkers als onze klanten. Dat betekent dat we de nodige trainingen en begeleiding geven. Werknemers die graag helpen helpen wij ook graag verder. Aan de klantzijde werken we nauw samen met partners als Microsoft, HP en Citrix. Wat ons anders maakt dan anderen is dat we veel innovatieve ICT oplossingen aanbieden aan onze klanten en daarmee grote vraagstukken in het bedrijfsleven en bij overheden oplossen. Waarom nog meer kiezen voor PeopleWare? Omdat we de hoogst gewaardeerde mid-size Outsourcings organisatie in Nederland zijn volgens Giarte. Wil je ook bij ons horen?

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO- of academische opleiding, of bent je studie aan het afronden.
 • Ervaring met het geven van workshops of cursussen
 • Kennis en ervaring met Office 365 (OneDrive, Microsoft Teams, SharePoint online etc.) is een pre.
 • Een passie voor voorop blijven lopen in functionele oplossingen;
 • In het bezit van de wil om verder te groeien op gebied van hard-skills (techniek) en soft-skills;
 • Een gedreven teamspeler;
 • Pragmatisch en proactief;
 • Communicatief meer dan vaardig.

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris;
 • Een gezellig kantoor op Schiphol-Rijk;
 • Per jaar 24 vakantiedagen;
 • Laptop en smartphone;
 • Lease auto;
 • Opleidingen en certificeringen voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een baan bij een gecertificeerde Microsoft-speler met duidelijke branchefocus.

Wat je van ons krijgt?
PeopleWare biedt natuurlijk goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast deze voorwaarden bieden wij leuke en uitdagende opdrachten bij (beheer)klanten en uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Direct solliciteren of meer informatie?
Herken jij jezelf in de bovenstaande vacature en wil je eens met ons van gedachten wisselen over jouw toekomst binnen PeopleWare? Neem dan contact op met Edgar Manuel via 088-00 716 28 of mail naar recruitment@proact.nl.