Microsoft/Citrix Infrastructure Consultant

Microsoft/Citrix Infrastructure Consultant

Gaat jouw hart harder kloppen als je weer een oplossing hebt gevonden voor een ingewikkeld technisch? Zie jij de lol in het oplossen van die complexe infrastructuurpuzzel waar jouw klant al weken op zit te broeden en nog steeds niet uitkomt? Dan is de functie van Microsoft/Citrix Infrastructure consultant wellicht jouw ideale baan. Geen dag binnen onze organisatie is hetzelfde, dat moet wel bij je passen.

Ambitieus zijn we ook, dus het is handig als je die drive met ons deelt. Opleidingen vinden we belangrijk, maar daarbij hoort ook een passie om jezelf te blijven ontwikkelen. Dat is geen verplichting voor je , je krijgt er juist energie van. Je collega’s delen graag hun kennis en verwachten datzelfde van jou. Samen worden we tenslotte een sterker team.

Kom jij ons helpen ons doel om ’s werelds meest betrouwbare IT-Servicepartner te worden waar te maken? We willen bedrijfsinnovatie en groei voor onze klanten mogelijk blijven maken. We bouwen relaties op, zetten hooggekwalificeerde mensen en de beste technologieën in om flexibele en innovatieve oplossingen en diensten te bieden die waarde blijven toevoegen voor onze klanten.

Het team
Binnen Proact opereert een team gespecialiseerd in het aanbieden en ondersteunen van Microsoft diensten. Zij werken samen in multidisciplinaire teams: Cloud Infra & Apps, Modern Workspace (Citrix, Ivanti en Liquidware), Security, en Managed Services. We zien de vraag naar onze expertise en diensten toenemen en daarom willen we het team uitbreiden met een Microsoft Azure/Infrastructure Consultant.

Jouw werkzaamheden
Als Microsoft/Citrix Infrastructure Consultant krijg je de kans om gave projecten te doen bij klanten, zodat jij jezelf in rap tempo kunt ontwikkelen. We werken in teamverband om klanten de voordelen van Microsoft/Citrix oplossingen te laten ervaren. Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn divers en je vindt het leuk om:

 • Microsoft/Citrix workspace oplossingen te ontwerpen
 • Microsoft infrastructuren te ontwerpen: Windows Server, Hyper-V, SQL Server, Clustering, Exchange, Skype en SCCM
 • Ontwerp je graag met de eindgebruiker in gedachte
 • Kijk je graag verder dan Citrix naar bijvoorbeeld O365, Ivanti Workspace manager, Liquidware etc
 • Configuratie van networking uit te voeren
 • Management en security aspecten in te regelen
 • Identity in te richten op basis van Azure Active Directory

Herken jij jezelf hierin?

Je bent communicatief en representatief, waardoor klanten en collega’s graag bij jou komen om antwoorden op hun vragen te krijgen. Uitdagingen van klanten los je niet standaard even op, maar je probeert altijd een vertaalslag te maken naar de meest bruikbare oplossing voor de klant. Daarnaast neem je graag deel aan multidisciplinaire projecten en ben je altijd bezig om je eigen deskundigheid naar een hoger niveau te tillen. Proactiviteit is jou dan ook niet vreemd. Tot slot ben je analytisch sterk en weet je snel tot oplossingen te komen door de juiste componenten met elkaar te verbinden.

Waarmee kom je snel aan jouw eigen werkplek bij Proact?

Wie bij Proact Microsoft/Citrix consultant wil worden voor groot mkb-bedrijven heeft zelf al heel wat werk verricht op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Denk daarbij aan het volgende:

 • Je hebt een basisopleiding op HBO-niveau
 • Je hebt ervaring met Citrix
 • Je hebt ervaring met Ivanti
 • Je hebt ervaring met Microsoft (Azure)
 • Je hebt ervaring met Windows Server (MCSE)
 • Je hebt ervaring met MFA en Intune
 • Kennis van 1 of meerdere van onderstaande gebieden is een Pre.
  • networkingkennis
  • kennis van Linux en open-source technologieën
  • kennis van Terraform
  • bekend bent met DevOpps
 • Een verklaring van goed gedrag (VOG) is een vereiste

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je communicatief sterk bent en een klantgerichte instelling hebt. Bovendien voel jij je thuis in een dynamische omgeving en werk je graag aan verschillende projecten. Woorden die jou verder omschrijven zijn: sociaal, gedreven, analytisch sterk, flexibel, teamspeler en leergierig.

Waarom werken bij Proact?

Omdat bij ons de mens altijd centraal staat, zowel wat betreft klanten als onze medewerkers. Dat betekent dat we de nodige trainingen en begeleiding geven. Werknemers die graag anderen helpen, helpen wij ook graag verder. Aan de klantzijde werken we op softwaregebied nauw samen met onder andere partners als Microsoft en Citrix. Wat ons anders maakt dan anderen is dat we veel innovatieve ICT oplossingen aanbieden aan onze klanten en daarmee grote vraagstukken in het bedrijfsleven en bij overheden oplossen. Waarom nog meer kiezen voor Proact? Omdat we de hoogst gewaardeerde mid-size Outsourcings organisatie in Nederland zijn volgens Giarte. Kom ook bij ons!

Proact is Europa’s grootste onafhankelijke datacenter en Cloud Service provider. Door flexibele, toegankelijke en veilige IT-oplossingen en services, helpen we bedrijven en overheden niet alleen om risico’s en kosten te verlagen, maar ook verbeteren ze de wendbaarheid, productiviteit en efficiëntie. We hebben meer dan 5000 succesvolle projecten over de hele wereld voltooid, hebben meer dan 3500 klanten. Dit doen we met meer dan 1000 medewerkers over 15 landen, waarvan ongeveer 350 medewerkers in Nederland.

Proact biedt
Een geweldige functie in een team van gedreven professionals, met de mogelijkheid om mee te groeien met een ambitieuze organisatie. Een prettige werksfeer en de kans om voortdurend aan de grenzen van nieuwe, aansprekende technologieën te werken. Daartegenover stellen wij een uitstekend pakket primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een leaseauto. Salaris is afhankelijk van je opleidingsniveau en werkervaring.

Doorgroeimogelijkheden
Elke 6 maanden worden jouw mogelijkheden en ambities besproken in een functionering- en beoordelingsgesprek. Wij investeren in onze medewerkers. Zoals niveau verhogende opleidingen, vakinhoudelijke trainingen of cursussen gericht op persoonlijke ontwikkeling. Dat is goed voor jou en ook goed voor ons. Doorgroeien naar een hogere positie betekent in de eerste plaats dat je meer verantwoordelijkheid krijgt, maar je functie-inhoud kan soms ook helemaal veranderen. We moedigen je zeker aan om gebruik te maken van alle kansen die je krijgt en hierin initiatief te tonen.

Meer informatie:
Als jij denkt dat je het in je hebt om bij een vooraanstaande, proactieve organisatie te werken, stuur dan je CV met je motivatie, waarin je uitlegt wat jou proactief maakt, naar de afdeling Recruitment. Email: recruitment@proact.nl