Proact: Microsoft Support Consultant

Proact: Microsoft Support Consultant

Kom jij ons helpen onze ambitie om ’s werelds meest betrouwbare IT-Servicepartner te worden waar te maken? En te zorgen dat we bedrijfsinnovatie en groei voor onze klanten mogelijk blijven maken. Hoe we dit willen bereiken? We doen dit door relaties op te bouwen met onze klanten, door het inzetten van hooggekwalificeerde mensen en de beste technologieën om flexibele en innovatieve oplossingen en diensten te bieden die waarde toevoegen voor onze klanten.

Het team
Binnen Proact opereert een team gespecialiseerd in het aanbieden en ondersteunen van Microsoft diensten. Zij werken samen in multidisciplinaire teams: Cloud Infra & Apps, Modern Workspace (Citrix, Ivanti en Liquidware), Security en Managed Services. We zien de vraag naar onze expertise en diensten toenemen en daarom willen we het team uitbreiden met een Microsoft Support Consultant.

Functie omschrijving
Je functie betreft een rol in het Microsoft Support Team dat vanuit Utrecht opereert. Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn erg divers en je vindt het leuk om:

 • Continu de IT-omgeving bij onze beheerde klanten te optimaliseren
 • Actief nieuwe projecten binnen te halen en deze zelfstandig uit te voeren
 • 2de en 3de Lijn support voor onze managed klanten te verlenen
 • Betrokken te zijn met het binnen halen van nieuwe klanten en deze in beheer te nemen
 • Je eigen werkzaamheden te automatiseren met Powershell of extra tooling
 • Management en security aspecten in te regelen

Functie-eisen
Onze ideale kandidaat herkent zich in de volgende functie-eisen:

 • Je hebt ervaring met de volgende Microsoft producten: Windows Server, Hyper-V, SQL Server, Clustering, Exchange, Skype en SCCM
 • Je hebt ervaring met Citrix Virtual Apps and Desktops, ook in combinatie met Ivanti
 • Je hebt ervaring met Microsoft Azure en Office365
 • Bereid om 1 keer in de 5 weken stand-by dienst te draaien
 • Bekend met ITIL en projectmatig werken
 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Een verklaring van goed gedrag (VOG) is een vereiste.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je communicatief sterk bent en een klantgerichte instelling hebt. Bovendien voel jij je thuis in een dynamische omgeving en werk je graag aan verschillende projecten. Woorden die jou verder omschrijven zijn: sociaal, gedreven, analytisch sterk, flexibel, teamspeler en leergierig.

Meer over Proact
Proact is een grote Europese datacenter en Cloud Service provider. Door flexibele, toegankelijke en veilige IT-oplossingen en services, helpen we bedrijven en overheden niet alleen om risico’s en kosten te verlagen, maar ook verbeteren ze hun wendbaarheid, productiviteit en efficiëntie. We hebben meer dan 5000 succesvolle projecten over de hele wereld voltooid en hebben meer dan 3500 klanten. Dit doen we met meer dan 1000 medewerkers over 15 landen, waarvan ongeveer 350 medewerkers in Nederland. PeopleWare ICT- Service Provider is eveneens onderdeel van de Proact group.

Proact biedt
Een geweldige functie in een team van gedreven professionals, met de mogelijkheid om mee te groeien met een ambitieuze organisatie. Een prettige werksfeer en de kans om voortdurend aan de grenzen van nieuwe, aansprekende technologieën te werken. Daartegenover stellen wij een uitstekend pakket primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Salaris is afhankelijk van je opleidingsniveau en werkervaring.

Doorgroeimogelijkheden
Elke 6 maanden worden jouw mogelijkheden en ambities besproken in een functionering- en beoordelingsgesprek. Wij investeren in onze medewerkers. Zoals niveau verhogende opleidingen, vakinhoudelijke trainingen of cursussen gericht op persoonlijke ontwikkeling. Dat is goed voor jou en ook goed voor ons. Doorgroeien naar een hogere positie betekent in de eerste plaats dat je meer verantwoordelijkheid krijgt, maar je functie-inhoud kan soms ook helemaal veranderen. We moedigen je zeker aan om gebruik te maken van alle kansen die je krijgt en hierin initiatief te tonen.

Meer informatie:
Als jij denkt dat je het in je hebt om bij een vooraanstaande, proactieve organisatie te werken, stuur dan je CV met je motivatie, waarin je uitlegt wat jou proactief maakt, naar de afdeling Human Resources. Email: recruitment@proact.nl.