Projectmanager

Projectmanager

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste Projectmanager


In deze rol ben jij  verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van IT projecten en geef je leiding aan de uitvoering van projecten, door het opzetten van een projectorganisatie. Je bent goed in het managen van verschillende (complexere) projecten tegelijkertijd. Je stelt je op als het primaire aanspreekpunt en bent eindverantwoordelijk voor het behalen van de projectdoelstellingen.

Je taken zijn onder andere:

Voorbereiden van IT projecten door het uitvoeren van een gerichte analyse, het opstellen van een geïntegreerd projectplan, het zorgdragen voor de uitwerking van de (financiële) componenten van het projectplan en integreren van deelprojectplannen van verschillende interne of externe partijen. De projectplannen worden gemanaged op basis van scope, kosten en tijdsplanning. Plannen en doelstellingen worden smart gemaakt met behulp van KPI’s en normen.

Het uitvoeren van het projectplan. Tijdens de uitvoering wordt er nauwkeurig gemonitord, door het bewaken van de planning, het budget en het projectresultaat. Er worden tijdig tussen- en eindrapportages verstrekt over de status en voortgang van het project en verstrekt
managementsamenvattingen.

Regelmatig evalueren of de uitvoering, planning en het budget nog in lijn is met de projectplannen-, en doelstellingen. Tussen- en eindrapportages over de status en voortgang van het project worden regelmatig besproken met het projectteam. Afwijkingen worden tijdig geconstateerd en aangepast.

Op een inspirerende, stimulerende en ondersteunende wijze richting en sturing geven aan de collega’s uit het projectenteam. Zorgen voor het bereiken van gewenste resultaten, zowel voor PeopleWare, als voor de (interne) klant.

Wat verwachten we van jou?

Bij voorkeur 1-5 jaar ervaring in projectmanagement; 

Je hebt affiniteit met de IT-branche;

Afgeronde HBO opleiding;

aantoonbare kennis van en ervaring met projecten op het gebied van IT Infrastructure / IT Architecture / Cyber Security / Operational Excellence / Sourcing;

Je bent in het bezit van de volgende certificaten: (ITIL V3 Foundation, Prince2 Foundation, Prince2 Practitioner, Scrum Master (PSMI));

Je hebt een coachende stijl van aansturen; 

Je bent flexibel en kunt inspelen op veranderende situaties in de markt;

Je bent doortastend en kun snel beslissingen nemen;

Je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden;

Je bent klant-, kwaliteit- en resultaatgericht;

Je bent initiatiefrijk en beschikt over probleemoplossend vermogen;

Je beschikt over analytisch vermogen;

Je hebt overtuigingskracht en doorzettingsvermogen;

Je beschikt over een gezonde dosis relativeringsvermogen;

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?
PeopleWare biedt natuurlijk goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals direct bij indiensttreding een contract voor onbepaalde tijd)  Naast deze voorwaarden bieden wij leuke en uitdagende cases bij (beheer)klanten en uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij PeopleWare , de IT Service Provider voor het groot-MKB in Nederland . Met meer dan 200 professionals werken wij met veel plezier en toewijding aan innovatie ICT-oplossingen voor onze klanten. Om innovatief te zijn en vooral te blijven, werken wij nauw samen met partners als Microsoft, HP en Citrix. PeopleWare kenmerkt zich door een betrouwbare en vooral een menselijke manier van zaken doen. Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers zich kunnen ontwikkelen. Je krijgt dan ook de nodige trainingen en begeleiding.

Direct solliciteren of meer informatie?

Herken jij jezelf in de bovenstaande vacature en wil je eens met ons van gedachten wisselen over jouw toekomst binnen PeopleWare? Neem dan contact op met Elias Noya (Corporate Recruiter) via 06-33204030

of stuur een e-mail naar recruitment@proact.nl.