Servicemanager

Servicemanager

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste Servicemanager
Heb jij een afgeronde relevante HBO opleiding, uitgebreide ITIL-kennis en tenminste 5-10 jaar relevante ervaring? Ben jij daarnaast communicatief vaardig en heb je een gezond financieel economisch inzicht? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

De servicemanager is, samen met de accountmanager, verantwoordelijk voor het beheer van de klantrelatie en het eerste aanspreekpunt vanuit PeopleWare met betrekking tot operationele en tactische aangelegenheden.

Hieronder valt het opzetten, in stand houden en organiseren van het beheer van de relatie (een en ander in samenwerking en/of overleg met de accountmanager). Vanuit de klant gezien, is de servicemanager het enige aanspreekpunt m.b.t. de afspraken welke gemaakt worden in het kader van het bestaande contract.

Het vastleggen van de afspraken tussen enerzijds PeopleWare en anderzijds de klant in een SLA, DAP en/of DFA (=dossier financiële afspraken). De servicemanager is verantwoordelijk voor het communiceren over de afspraken (intern en extern), het toezien op het nakomen ervan, het rapporteren over de gemaakte afspraken en het afstemmen met de overige betrokkenen.

Wat verwachten we van jou?

  • Je beschikt over werk- en denkniveau op HBO+ niveau;
  • Je beschikt over ICT kennis op HBO niveau (ITIL);
  • Je beschikt over financieel economische kennis op HBO niveau;
  • Je hebt ervaring met het opstellen en implementeren van SLA’s;
  • Je bent creatief, flexibel, accuraat, besluitvaardig en bestand tegen werkdruk;
  • Je beschikt over analytisch denkvermogen, redactionele- en prestatievaardigheden en verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent vertrouwd met onderhandelingsvaardigheden en de omgang met klanten;
  • Je toont commitment, inzet, loyaliteit, respect, openheid en integriteit;

Wat bieden wij?

PeopleWare biedt natuurlijk goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast deze voorwaarden bieden wij leuke en uitdagende opdrachten bij (beheer)klanten en uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Waar ga je aan de slag?

Je gaat werken bij PeopleWare , de IT Service Provider voor het groot-MKB in Nederland . Met meer dan 200 professionals werken wij met veel plezier en toewijding aan innovatie ICT-oplossingen voor onze klanten. Om innovatief te zijn en vooral te blijven, werken wij nauw samen met partners als Microsoft, HP en Citrix. PeopleWare kenmerkt zich door een betrouwbare en vooral een menselijke manier van zaken doen. Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers zich kunnen ontwikkelen. Je krijgt dan ook de nodige trainingen en begeleiding.

PeopleWare & Proact

PeopleWare vormt, samen met het in Utrecht gevestigde Proact, één bedrijf in Nederland en België. Proact is een Zweeds beursgenoteerd bedrijf met vestigingen in 14 landen. In totaal werken er bij Proact ruim 1000 medewerkers. Meer informatie over Proact vind je op www.proact.eu.

Direct solliciteren of meer informatie?

Herken jij jezelf in de bovenstaande vacature en wil je eens met ons van gedachten wisselen over jouw toekomst binnen PeopleWare? Neem dan contact op met Edgar Manuel via 088-00 716 28​ of mail naar e.manuel@peopleware.nl.