SQL DBA Jr/Medior/Sr

SQL DBA Jr/Medior/Sr

​Heb jij minimaal 1 jaar ervaring als SQL DBA? Ben je daarnaast communicatief, ondernemend en heb je een klantgerichte houding? Heb je daarnaast kennis van PowerShell, SharePoint en/of packaging of ben je bereid die op te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
​Waar kom je te werken?

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij PeopleWare, een Nederlandse IT Service Provider gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van ICT-infrastructuren. Met meer dan 180 professionals werken wij met veel plezier en toewijding aan innovatieve ICT-oplossingen voor onze klanten. Hierbij werken wij nauw samen met toonaangevende partners als Microsoft, Citrix, en HP.

PeopleWare – Wie zijn dat eigenlijk?

Onze aanpak is pragmatisch en professioneel, maar vooral persoonlijk. Je komt te werken in het applicationsteam waarbij je de nodige training en begeleiding krijgt om je verder te ontwikkelen. Naast een Open Leer Centrum voor studiemogelijkheden zijn er regelmatig teamuitjes en bedrijfsevenementen. Daarnaast krijg je een auto en laptop van de zaak en direct bij indiensttreding een contract voor onbepaalde tijd..

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het installeren, migreren, beheren en optimaliseren van SQL server database-omgevingen van ruim 20 klanten. Onze klanten hebben verschillende omgevingen, variërend van een basis SQL-installatie tot omgevingen met SQL Server High-Availability en Multi-Datacenter Disaster Recovery oplossingen. Je neemt in projecten deel aan installatie- en migratietrajecten die wij in eigen regie uitvoeren.

Je voert zelfstandig en/of in teamverband beheertaken uit en houd je bezig met de tuning van database- en applicatieomgevingen. Daarnaast is troubleshooting een belangrijk onderdeel van je taken. Je speelt een actieve rol in het begeleiden en adviseren van klanten. Dit gebeurt voornamelijk remote, maar het kan ook voorkomen dat je on-site werkzaamheden zal uitvoeren.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau en je hebt minimaal 1 jaar ervaring als SQL DBA met de nodige kennis en ervaring van diverse SQL versies. Je bent communicatief, proactief, ondernemend en hebt een klantgerichte houding. Daarnaast heb je bij voorkeur kennis en/of interesse in de volgende:
– Powershell
– SharePoint

Direct solliciteren of meer informatie?

Herken jij jezelf in de bovenstaande vacature en wil je eens met ons van gedachten wisselen over jouw toekomst binnen PeopleWare? Neem dan contact op met Edgar Manuel via 088-00 716 28​ of mail naar e.manuel@peopleware.nl.Leave a Reply

Your email address will not be published.