Ervaren Netwerkbeheerder

Ervaren Netwerkbeheerder

Wij zijn per direct op zoek naar nieuwe collega’s in de rol van Netwerkbeheerder. Ben jij communicatief vaardig, stressbestendig en een echte teamspeler? Heb jij daarnaast minimaal 5 jaar ervaring als Netwerkbeheerder en opereer je op CCNP niveau?? Dan zijn wij op zoek naar jou! ​​​

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij PeopleWare , de IT Service Provider voor het groot-MKB in Nederland . Met meer dan 180 professionals werken wij met veel plezier en toewijding aan innovatie ICT-oplossingen voor onze klanten. Om innovatief te zijn en vooral te blijven, werken wij nauw samen met partners als Microsoft, HP en Citrix. PeopleWare kenmerkt zich door een betrouwbare en vooral een menselijke manier van zaken doen. Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers zich kunnen ontwikkelen. Je krijgt dan ook de nodige trainingen en begeleiding.

Wat ga je doen?

De Netwerk Beheerder is vanuit het SIC primair verantwoordelijk voor het operationeel houden van de ICT-netwerkinfrastructuur en voor de installatie, configuratie en troubleshooting van hardware en software voor diverse klanten. Dit gebeurt voornamelijk remote vanuit onze locatie te Schiphol Rijk. De Netwerk Beheerder staat in voor het uitvoeren van het ICT-beleid en werkt ondersteunend ten aanzien van klant- en interne organisatie(s);

Wat verwachten we van jou?

• CCNP niveau;
• Multi platform kennis;
• Kennis van beheertools en servicedesk tools;
• Routing en Switching kennis;
• Security (Firewalls, VPN, IDS/IPS) kennis;

Opleiding:
• Minimaal MBO technische achtergrond/HBO;
• CCNP niveau;
• Basis ITIL;
• Basis Project management;

Ervaring:
• 4 jaar praktijkervaring;
• Procesmatig / projectmatig werken;

Eigenschappen:
• Klantgericht;
• Communicatief vaardig;
• Resultaatgericht;
• Pro-actieve houding;
• Mondeling en schriftelijk vaardig in het Nederlands en Engels

Wat bieden wij?

PeopleWare biedt natuurlijk goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals direct bij indiensttreding een contract voor onbepaalde tijd) Naast deze voorwaarden bieden wij leuke en uitdagende opdrachten bij (beheer)klanten en uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Direct solliciteren of meer informatie?

Herken jij jezelf in de bovenstaande vacature en wil je eens met ons van gedachten wisselen over jouw toekomst binnen PeopleWare? Neem dan contact op met Edgar Manuel via 06-33204030​ of mail naar leukebaan@peopleware.nl.