PeopleWare Team Events

PeopleWare Team Events

Op regelmatige basis organiseert PeopleWare evenementen voor haar medewerkers. Sommige zijn informatief van aard, zoals de halfjaarlijkse personeelsmeeting, maar er zijn ook verschillende evenementen met een meer “fun” karakter.

Onderlinge contacten staan voorop

Omdat de collega’s van PeopleWare veelal verdeeld over de verschillende onderdelen en klanten werken, kom je niet elke dag met iedereen van je 220 collega’s in contact. En dat is jammer. Om onderlinge contacten te leggen, maar ook te onderhouden zijn er op regelmatige basis sociale events zoals onze beroemde BBQ-workshop, het jaarlijkse waterspektakel, maar ook inhoudelijk pizza-sessies (of Indiase rijsttafels) zijn onder veel medewerkers populair.

Vrijwillig, maar niet vrijblijvend

Aan al onze events kunnen medewerkers vrijwillig deelnemen. Wel is het zo dat als je je opgeeft, we ook daadwerkelijk verwachten dat je komt. Vaak moeten er reserveringen gemaakt worden om evenementen te organiseren. Het is dan fijn als organisatiecomité dat we weten waar we aan toe zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.